Til jezelf en elkaar naar een hoger niveau!

Je kennis, kunde en ervaring optimaal ontwikkelen én effectief met elkaar delen om samen tot nog meer wijsheid en succes te komen. Dat maakt jou en je team steeds slimmer én verhoogt jullie werkplezier.

Dat klinkt als een fijne en logische manier van werken. En toch loopt iedereen hier wel eens in vast. Het loopt niet lekker! Op zo’n moment kun je de ondersteuning van een professioneel gecertificeerde (team)coach goed gebruiken.

Van mij kun je een vriendelijke en duidelijke aanpak verwachten. Ik houd jou of je team een eerlijke spiegel voor. Ik ondersteun met de nodige kennis en ervaring met als doel dat jij of je team weer zelfbewuster, professioneler en positiever stappen vooruit kunt zetten.

Wil je meer weten over mijn coaching? Kijk hieronder voor de mogelijkheden.
Wil je meer weten over mijn achtergrond? Lees mijn verhaal onder info. Heb je nog vragen? Voel je vrij om ze te stellen. Mijn contactgegevens staan onderaan deze pagina of kijk bij contact.

Team coaching
Voor teams die samen de gewenste resultaten nog niet weten te behalen en op zoek zijn naar de oorzaken binnen het team én de interactiepatronen die dit in stand houden.

Individuele ontwikkeling
Voor professionals met waardevolle kennis die op zoek zijn naar inzichten en communicatieve vaardigheden om dit succesvol in te zetten.

Intervisie
Voor professionals die werkzaam zijn in hetzelfde vakgebied die voor zichzelf en elkaar de kennis, kunde en ervaring binnen de organisatie willen laten groeien.

Advies
Voor organisaties die haar professionals ruimte wil geven om hun expertise en talent optimaal in te zetten.
Vanuit mijn achtergrond als econoom adviseer ik organisaties over de randvoorwaarden en incentives waaronder professionals in de organisatie het best presteren. Hierbij kijk ik naar zowel de hard- als soft controls binnen uw organisatie. Neem voor interesse contact op. Mijn gegevens vind je ook onderaan de pagina.