Kennis zonder invloed heeft geen waarde

Actief door collega’s worden uitgenodigd voor brainstormsessies vanwege jouw nauwkeurigheid en kritische blik. Je organisatie die een nieuw product lanceert mede ontstaan door jouw inzichten. Hoe waardevol voelt dat! Dan benut je je talent!

Beschik je ook over waardevolle kennis, maar lukt het je niet om dit over te brengen op anderen? Loopt de communicatie en samenwerking met anderen niet soepel? Lijkt het behalen van je doelen maar niet te lukken? Je bent niet de enige!

Zelfkennis en communicatieve vaardigheden

Hoe maak je met jouw kennis en persoonlijkheid wèl indruk als sparringpartner?
Allereerst door jezelf goed te kennen. Met je eigen handleiding op zak beweeg je makkelijker in een veranderende omgeving. Om je doelen te bereiken heb je vervolgens anderen enthousiast, nieuwsgierig of op een andere manier betrokken te maken. Dit vraagt om effectief communiceren en het kunnen vormgeven aan een fijne samenwerking. Vanuit vertrouwen en écht samenwerken ontstaat dan ruimte voor creativiteit en groei. Samen kom je veel verder dan alleen.

Professionele begeleiding

Bij mij als ervaren en gecertificeerde coach ervaar je een veilige en fijne omgeving om te ontdekken, te experimenteren en te groeien. Ik houd je een spiegel voor en begeleid je aan de hand van verschillende methoden en technieken naar meer inzicht en praktische handvatten. Ik daag je uit en moedig je aan om je doelen te behalen en om nog nét dat ene stapje extra te zetten. Daarnaast geniet ik natuurlijk met je mee bij de successen die je behaald.

Welke vragen staan centraal?

  1. Focus: welk doelen wil je bereiken? 
  2. Mindset: wat belemmert je en wat ondersteunt jou?
  3. Bekwaamheden: wat zijn je talenten en welke vaardigheden kunnen dit versterken?
  4. Invloed: hoe zorg je met je gedrag en communicatie voor een optimale samenwerking?
  5. Eigenaarschap: hoe leer je jouw eigen grenzen te kennen, te herkennen en jezelf daar succesvol in te bewegen?

Locatie en contact

Gesprekken kunnen zowel online plaatsvinden als op locatie in Hoorn, Heiloo en Landsmeer. 
Heb je nog vragen? Neem gerust geheel vrijblijvend contact op. Leuk om kennis met je te maken!