Sneller groeien naar een nieuwe economie

Mijn naam is Jolanda van Velsen en wat mij drijft is het verbeteren van persoonlijke- en groepsprestaties. Verspilling van werkplezier, talent en groeimogelijkheden vind ik zo zonde! Ik richt mij op de vragen als:
Hoe zorg ik er voor dat alle talenten tot volle bloei komen en worden benut? Wat maakt een team succesvol? Welke patronen belemmeren de groei? Hoe kan de samenwerking efficiënter, effectiever, leuker en creatiever? 

Mijn achtergrond en ervaring als econoom maakt dat ik processen en patronen snel doorzie en dit voor een breed publiek kan vertalen naar risico’s en kansen. Als coach, trainer en adviseur weet ik mensen in beweging te krijgen.

Coaching
Echte duurzame verandering komt van binnenuit en is zichtbaar en meetbaar aan de buitenkant.
Ik begeleid professionals en teams in het verbeteren van de communicatie en in het plezierig en succesvol samenwerken. In mijn programma persoonlijk leiderschap leer je in vijf stappen hoe je de architect van je eigen loopbaan wordt.

Training
Samen kom je verder.
In mijn trainingen leer je op een leuke manier hoe creatief je bent, hoe je flexibel omgaat met veranderingen, effectief communiceert en méér voor elkaar krijgt! In de training ‘Creatieve wijsheid’ leer op een leuke en creatieve wijze te luisteren naar je eigen wijsheid en daardoor de beste keuzes te maken.

Advies
Ruimte geven aan expertise en talent.
Ik adviseer organisaties over de randvoorwaarden en incentives waaronder professionals in de organisatie het best presteren.

Heb jij het gevoel dat je meer kunt dan je nu laat zien én het verlangen om je situatie te verbeteren, wees van harte welkom! Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Meer informatie over mij vind je bij info