Jolanda van Velsen

Mijn naam is Jolanda van Velsen en ik heb mijzelf vanuit mijn achtergrond als econoom ontwikkeld in verbetermanagement. Na het afronden van mijn studie economie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, ben ik ruim 15 jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven en bij de overheid. Vanuit verschillende financiële functies werd het mij steeds duidelijker hoe belangrijk gedrag binnen een organisatie is. Ik zag dat daar vaak zowel het probleem als de oplossing lag. Door als business controller een verbindende rol in te vullen gaan afdelingen beter samenwerken. Door bij Internal Audit gedrag en cultuur onderdeel van de werkwijze te maken zijn er minder regels nodig en neemt de creativiteit en het werkplezier toe.

In 2018 heb ik een HBO opleiding tot coach gevolgd en kreeg ik de kans om als projectleider het continue leren en verbeteren van een controllers organisatie naar een hoger niveau te tillen. Het vormen van een enthousiast team, het creëren van beleid, het trainen en coachen van mensen gaf mij zoveel energie en voldoening, dat ik vervolgens in 2020 de stap naar mijn eigen coachingspraktijk heb gezet. Hier kan ik zowel mijn analytische, creatieve als sociale vaardigheden in kwijt.

Met mijn programma persoonlijk leiderschap en trainingen wil ik bereiken dat er vanuit vertrouwen échte samenwerking ontstaat en daarmee creativiteit en groei. Samen komen we namelijk zoveel verder!

Naast coaching, geef ik trainingen, organisatieadvies en ben ik trainer-coach bij YNtraining.

Mijn stijl van coachen en trainen is enthousiasmerend, helder, vriendelijk, creatief en resultaatgericht.

Ik heb ervaring binnen de luchtvaart, de overheid, de zorg, het wetenschappelijk onderwijs, de telecom en de retail.

Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Neem gerust contact met me op.

Iedereen kan zijn of haar talent benutten!

1 Reactie

Reacties zijn gesloten.