Leer je onbewuste kennis effectief in te zetten.

Wat gaan we doen?

In deze training ga je je onderbewustzijn onderzoeken met intuïtieve, creatieve schrijf- en tekenopdrachten die worden ondersteund door ontspannings- en visualisatie-oefeningen. Zo worden de kennis en mogelijkheden van je onderbewustzijn geactiveerd en krijg je helderheid in je gedachtewereld. En daardoor weet je beter wat je wilt en welke stappen je kunt zetten. 

Boor je onbewuste kennis aan

Wist je dat jouw onbewuste maar liefst 90% van je dagelijkse leven regelt? Denk hierbij aan je hartslag, je spijsvertering, maar ook aan gevoelens en gedachten. De verwerkingssnelheid van het onbewuste is 200.000 keer sneller dan die van het bewuste. Het onbewuste kan daardoor veel meer informatie aan, slechts een klein deel bereikt ook je bewustzijn. Er schuilt dus nog ontzettend veel informatie en wijsheid in je onderbewustzijn. Alleen, hoe kom je daar nou bij? Door je creatieve mindset te ontwikkelen en daarbij ook gebruik te maken van je lichaamswijsheid!

Het analytische, praktische deel huist in je linkerhersenhelft en dat wordt op de werkvloer het meest aangesproken. Het intuïtieve, creatieve en tijdloze deel zit in je rechterhersenhelft en als je die ook inzet, komt er een zee aan kennis en kunde los. Als je die rechterhersenhelft weet te ontwikkelen en in te zetten, word je wijzer en krachtiger. Je brengt dan meer balans in je denken, voelen en doen.

Juist nu is creatieve wijsheid relevant

Deze tijd vraagt van iedereen veel aanpassingsvermogen. De veranderingen gaan in sneltreinvaart en dat kan je verlammen. Het is lastig om in de juiste versnelling te blijven èn de kwaliteit hoog te houden.
Dus, hoe zit het met jouw creatieve vermogen? Welke wijsheid sluimert er in jouw onderbewustzijn?

Schrijftraining voor meer creativiteit: vier varianten

 1. Persoonlijk leiderschap – traject van vier trainingen, waarin je een diepe duik neemt in je onderbewuste en voorbij gaat aan wat er makkelijk aan de oppervlakte ligt. Leer jezelf en wat er tussen jou en anderen gebeurt beter begrijpen en kom weer boven water om opnieuw een keuze te maken. Kosten EUR 75,- Meld je hier aan voor data en online deelname.
 2. Creatieve wijsheid op zondag – workshop met een wisselend thema van 10:30 tot 11:45 uur. Kosten EUR 15,- per online workshop. Meld je hier aan voor de eerstvolgende workshop.
 3. Individuele coaching in creatieve wijsheid. Thema en prijs in overleg. Voor meer informatie neem hier contact met me op.
 4. Creatieve wijsheid voor groepen en organisaties. Thema en prijs in overleg. Voor meer informatie neem hier contact met me op.

Voor wie is de training?

 • Voor iedereen die zichzelf beter wil begrijpen en zich soepeler wil bewegen in een veranderende omgeving.
 • Voor iedereen die een betere relatie met zichzelf en anderen wil onderhouden.
 • Voor eenieder die de onrust van zich af wil schrijven en weer helder wil krijgen wat echt belangrijk is.
 • Voor iedereen die op zoek is naar nieuwe ideeën.
 • Voor iedereen die vanuit een stevige basis stappen wil zetten in zijn of haar loopbaan.
 • Voor schrijvers die graag willen schrijven maar daar de tijd of inspiratie niet voor vinden.
 • Voor ouderen die herinneringen een plekje willen geven en iets moois willen nalaten aan hun dierbaren.
 • Voor teams binnen organisaties die innovatiever willen zijn door hun creatieve kennis in te zetten.

Wat vinden deelnemers van de training?

Cursisten vinden de training vernieuwend en waarderen dit gemiddeld met een 8,7.
“Inspirerend en ontspannend.”
“De onrust en de drukte even loslaten, maar ook de verrassende zelfinzichten. Super leuk!”
“Interessante zoektocht.”
“Weer eens iets heel anders.”
“Nog wat geleerd op mijn oude dag.”
“Jolanda, dit is fantastisch. Alles zit binnen in je en je schrijft het naar buiten.”
“De onderstroom werkt nog de hele week door.”
“Yoga for the mind.”

Tijd om een diepe duik onder de oppervlakte te nemen

Met hun gracieuze, lange nek kunnen zwanen diep reiken, voorbij wat er gemakkelijk aan de oppervlakte ligt. Duik eens diep in het ‘waarom’. Meld je aan voor een van de trainingen.