Coaching

Programma persoonlijk leiderschap

Actief door collega’s worden uitgenodigd voor brainstormsessies vanwege jouw nauwkeurigheid en kritische blik. Je organisatie die een nieuw product lanceert mede ontstaan door jouw inzichten. Hoe waardevol voelt dat! Dan benut je je talent!

Beschik je ook over waardevolle kennis, maar lukt het je niet om dit over te brengen op anderen? Loopt de communicatie en samenwerking met anderen bij jou niet soepel? Lijkt het behalen van je doelen maar niet te lukken? Je bent niet de enige!

Kennis zonder invloed heeft geen waarde. Je bereikt niemand. Je behaalt geen resultaten. Je voelt geen waardering of voldoening. Hartstikke zonde!

Hoe maak je met jouw kennis en persoonlijkheid wèl indruk als sparringpartner?

Persoonlijk leiderschap betekent leiding geven aan jezelf. Dit begint met zelfkennis. Met je eigen handleiding op zak beweeg je je makkelijker in een veranderende omgeving. Om je doelen te bereiken heb je anderen enthousiast te maken om ze te laten deelnemen. Dit vraagt om effectief communiceren en het kunnen vormgeven aan een fijne samenwerking. Vanuit vertrouwen en écht samenwerken ontstaat dan ruimte voor creativiteit en groei.

Bij mij ervaar je een veilige en fijne omgeving om te ontdekken, te experimenteren en te groeien. Ook jij kunt de architect van je eigen loopbaan worden. Je gezien, gehoord en gewaardeerd voelen. Je zult versteld staan over hoeveel plezier je hieraan gaat beleven! Iets waar ik me als coach met veel plezier voor inzet.

De 5 stappen van het programma persoonlijk leiderschap

In drie tot zes maanden coach ik je naar het optimaal benutten van jouw talent. Je kunt aan het hele programma deelnemen of kiezen voor bepaalde onderdelen.

5 stappen van programma persoonlijk leiderschap

Programma persoonlijk leiderschap
In vijf stappen word je de architect van je eigen loopbaan.

  1. Focus: welk doel wil je bereiken? Hoe behoud je focus?
  2. Mindset: wat zijn je belemmeringen en hoe creëer je een positieve mindset?
  3. Bekwaamheden: wat zijn je talenten en welke vaardigheden versterken dit?
  4. Invloed: wat is effectieve communicatie? Hoe zorg je voor een fijne samenwerking?
  5. Eigenaarschap: waar ligt jouw verantwoordelijkheid en hoe zorg je ervoor dat dit bij het behalen van je doelen past?
    Als bonus uitstralingskwaliteit: Doen wat je wilt en wil wat je doet.

Locatie

Gesprekken kunnen zowel online plaatsvinden als op locatie in Hoorn en Landsmeer. Om kennis te maken kun je een kosteloos gesprek aanvragen.